sanjar

Петак, Новембар 08, 2013

Bako moja… uzmi molim te, vodi me. Dodji. Uzmi moj duh i povedi me. Odvedi me daleko…. U proslost. Vodi me kuci bako. U nase selo. Malo i tiho. Odvedi me u jesen bako. Odvedi me kuci. Hocu da dok te drzim za ruku gledam kucu. Onako s ulice. Molim te pusti me da je gledam. Ne nisam se nagledao. Treba mi jos puno vremena. Hocu da je gledam u tisini. Nedaj nikome da mi remeti sliku. Zelim da ako treba da umrem da mi ova slika bude poslednja. Moja kuca. I moje dvoriste. I moja terasa i tresnja i jabuke i sljiva. I kruska na kapiji pokraj starog jasena. Pusti me da gledam ves i zavese prostrane na ogradi. Hocu da upamtim svaku neravninu na kamenoj fasadi. I dimnjak nakrivljeni i lozu ispred sobe mojih roditelja. Pusti me da slusam kako laje pas dok veselo mrda repom jer me ponovo vidi. Udjimo bako. Povedi me kroz sobe. Odvedi me u sobu mojih roditelja dragih. I u sobu moje sestre mile. I mog malog brata hocu da vidim. Da me nasmeje nevinim idejama o svetu, kompjuteru, zivotu, ajmo u dnevnu sobu bako. Gleda mi se televizor. Hocu tako silno svim telom i svom snagom da zagrlim zidove. Da udahnem sve mirise. Da osetim svoj dom. da oslusnem sporet dok u njemu veselo pucketa hrast. Znam. Odvedi me jos dalje u proslost. Hajde da kao nekad cuvamo ti kravu a ja i seja kozu. Znas, pored pruge. Kao nekad. U srecne dane. Ne nemoj. Kratko su trajali. Podsecaju me na razlog sto ih nema vise. Ne bako ne zelim ponovo videti kako nam ruse zivot. Hajmo malo napred. U zicu. Dok pada sneg a ti mi pricas price i pusis drinu. Hladno mi je a ti me ljubis po kosi. I dalje je hladno. Mozda zato sto na prozorima nema stakla, pa da sigurno je zbog toga. Kuca je stara. Ne svidja mi se. Hajmo dalje . ajde u ono vreme kad smo se vratili. Hajde da setamo ja ti sestra i bata. Ajde kod nas bako da jedes. Ajde spremila mama vruc hleb i pasulj. Onaj nas stari seoski. A ima i razlevnice. Jel hoces pomoc. Ajde reci sta da uradim. Uradicu sve. Vodi me bako molim te. Ovo nije moja zemlja bako. Nije moj narod. Ne pricaju naski. Ajde bako molim te. Vodi me kuci. Vodi me da gledam ravnicu i prokletije u daljini. Vodi me da vidim crkvu. Hajde molim te bako. Uzmi me za ruku i povedi moj duh. Ne svidja mi se ovde. Odvedi me pa makar bilo kao u snu. Da uradi tako. Ja volim da sanjam. Makar me pomazi ako nista drugo. Daj da makar poput promaje osetim tvoj dodir. Da osetim da nisam sam u tudjini. Molim te bako. Makar da se na kratko osetim voljeno. Necu da placem obecavam. Samo me odvedi kuci. Da budem s mojima. Makar da ih gledam dok jedu vruce krofne i sir. Molim te bako. Odvedi me. Da ih gledam s prozora krisom barem. Molim te bako odvedi me. Spava mi se. Pozuri dok ne zaspim. Pozuri jer oci su mi umorne. Ah kako su lepe te tvoje tuzne plave okice. Pune topline i ljubavi. Volim te bako i molim te. Odvedi me. Uzmi me za ruku i povedi me. Sto dalje odavde. Bako.

(#)

Momenti della solitudine.. :: Аутор wishmaster 22:28

Hi, look at an interesting site [Одговори]

Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it https://bit.ly/2VHWPjt

Carlosjaf 20/04/2020 01:18

IPv4 мобильные прокси [Одговори]

Индивидуальные, скоростные мобильные прокси для Instagram ротационные, динамические

KeAdugh 19/06/2021 21:51

ChristineTala No [Одговори]

Error 212 origin is unreachable

ChristineTala 22/09/2021 22:12

ChristineTala Not [Одговори]

Error 212 origin is unreachable

ChristineTala 23/09/2021 14:59

MakeToUp [Одговори]

Первоклассная косметическая продукция для макияжа и ухаживания в online-магазинах https://maketoup.ru

TracyTala 25/11/2021 09:56

MakeToUp [Одговори]

Каталог лучшей косметики для макияжа и ухода в интернет-магазинах https://maketoup.ru

AprilTala 01/12/2021 14:23

Ампулы от выпадения волос [Одговори]

Ампулы от выпадения волос предупреждают выпадение волос, энергично подстегивают их процесс роста, придадут цветущий глянец и облегчают расчесывание.

PatriciaTala 21/02/2022 17:11

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме